Om Wellbe, Istrien och Kvarner.2017-09-19T10:19:07+00:00

Om Wellbe, Istrien och Kvarner.

Istrien och Kvarner är några utav de vackraste regionerna i Kroatien, miljön är stimulerande och ger möjlighet att kombinera rehabilitering från stress och sjukdomar med att samtidigt förbättra konditionen, få ny inspiration och öka livskvaliteten.

Välkommen till Wellbe erfarenhet

Välkommen…

Nutidens höga tempo påverkar oss på flera olika sätt. Vi kan ha problem och krämpor som kanske inte är direkt livshotande, men ändå påverkar vår livskvalitet. Mycket kan lösas genom operationer och behandlingar av skilda slag, som i kombination med god omvårdnad och ett behagligt klimat ger fantastiska resultat.

Njuta Wellbe erfarenhet

… njuta Wellbe erfarenhet …

Tack vare nya regler och Kroatiens EU-medlemskap kan man nu enklare få utlandsvård med både lägre kostnader och snabbare resultat. Du kan nu därför gå igenom en operation eller annan typ av behandling du behöver, i ett av världens vackraste områden – i Istrien och Kvarner i det natursköna Kroatien.

 Istrien och Kvarner

… i Istrien och Kvarner

I vår positiva miljö går din rehabilitering snabbare och du mår bättre. Behandlingsresultat blir dessutom bättre genom den helhetslösning vi erbjuder. Wellbes moderna klinker står för högkvalitativ och prisvärd medicinsk behandling.

Om Wellbe

Wellbe är ett företag baserat i Kroatien som arbetar med livskvalitet på många plan. Vi har svensk personal på plats i både Sverige och Kroatien och har specialiserat oss på att ge dig bästa omvårdnad med snabba resultat. Vårt åtgärdsprogram utmärker sig genom sin kvalitet och för att på kort tid kunna lösa de flesta problem.

Istrien och Kvarner

Istrien ligger vid Medelhavet, nära Italien och den idylliska staden Venedig. I närheten av Istrien hittar du öar såsom Krk (där flygplatsen ligger), Cres, Losinj och Rab. Här finns även nationalparken Brioni som Tito förr besökte regelbundet för både fritid och politik.

Kontakta oss!