Istrien och Kvarner

Istrien och Kvarner är några av de vackraste områdena av Kroatien, miljön är stimulerande och ger möjlighet att kombinera rehabilitering från stress och sjukdomar med att förbättra konditionen, få ny inspiration och öka livskvaliteten.

En extraordinär plats..

Istrien och Kvarner är några av de vackraste områdena av Kroatien, miljön är stimulerande och ger möjlighet att kombinera rehabilitering från stress och sjukdomar med att förbättra konditionen, få ny inspiration och öka livskvaliteten.

Wellbe erbjuder dig sjukvård, rehabilitering, mindre operationer, tandläkare samt ögonoperationer i världsklass. Allt av högsta kvalitet.

Vi ger dig möjlighet att kombinera din familjesemester med att ladda batterierna och ge dig själv högre livskvalitet.

Istrien ligger i den nordvästra delen av Kroatien. Den hjärtformade halvön har mycket att erbjuda, inte minst ett kristallklart vatten och underbara klippstränder (och ett par sandstränder).

…med lång erfarenhet inom medicin.

Istrien ligger vid Medelhavet, nära Italien och Venedig. I närheten av Istrien hittar du öar såsom Krk (där flygplatsen ligger), Cres, Losinj och Rab. Här finns även nationalparken Brioni som president Tito förr regelbundet besökte för både fritid och politik.

Livet är lite långsammare här med mindre trafik och jämnt härligt klimat, dock sällan alldeles för varmt. Landskapet är förföriskt med sina soldränkta gamla byar och trevliga restauranger, slingrande vägar och vegetation som sveper ner mot undersköna havsvikar.

En miljö att må bra i och perfekt för att höja din livskvalitet. Wellbe ger dig förutsättningarna. Ge dig själv den tid du behöver!

Istrien har alltid varit en plats för hälsa och läkekonst ända sen romarnas tid. Här finns varma källor med livgivande vatten som ger nya krafter, romerska bad och spaanläggningar i världsklass, fantastisk mat som ger ny energi och landets olivolja som tar matlagningen till nya dimensioner.

Livskvalitet är en viktig del av vårt program. Du får den på köpet!

Att ta en semester är bra för dig: med Wellbe, dubbelt så.
Ladda batterierna – och sätta dig in i bäst av hälsa!

Kontakta oss!