Om Wellbe

Vilka är vi?

Wellbe brinner för att förse högkvalitativ hälsoservice för utländska besökare i Istrien och Kvarner. Vår behandling är särskilt utvald för att intressera besökare och vårt team av doktorer har valts eftersom de är bäst inom sina områden.

Utvecklat av ett kroatiskt team av internationella hälso och försäkringsexperter samt företagskonsulter. Wellbe har god kundskap om Istrien och Kvarners privata hälsoturistindustri och även för dina krav och behov på resande fot..

Även om Wellbe är ett nystartat företag, grundat 2014, så har vi över 10 års erfarenhet av att arbeta med privata allmänpraktiserande läkare runtom i Kroatien. Med denna erfarenhet har vi finslipat vårt urval av läkare, metoder och kliniker. Många av dessa har redan erfarenhet av att jobba med klienter från Skandinavien.
Wellbe är grundat på starka etiska principer. Våra klienters välmående och omhändertagande är vår högsta prioritet.
Vi föreslår en altid en relevant behandling- även om det betyder att inte rekommendera någon behandling alls.

Alla behandlingar och och kostnader är väl förklarade på förhand och alla behandlingar är helt konfidentiella – ditt privatliv och sekretess är alltid säkert med oss.

Vår inriktning på den Skandinaviska marknaden betyder inte att vi erbjuder service till endast Skandinaver! Det är endast vår startpunkt. Genom att möta Skandinaviens internationellt höga standard hoppas vi att kunna locka klienter från hela Europa och resten av världen.

Så småningom kommer vi utöka och utveckla vår service-portfolio, för att försäkra os om att vi alltid erbjuder de bästa behandlingarna och den senaste tekniken. För att säkerställa att vi alltid är i takt med behoven hos vår internationella kundbas, så utvecklar vi samarbeten med en bred grupp av internationella intressegrupper.

Vi använder oss utav dessa nätverk till att skräddarsy den bästa servicen och sprida information om Wellbe.

Wellbe retina logo

Wellbe Team

Igor Lemic

styrelseledamot

Igor är utbildad sjuksköterska och idrottspedagog. Hans yrkesliv har präglats av sport med fokus på hälsa och rörelse. Igor har över 20 års erfarenhet som idrottslärare och simtränare.

Sedan 2017 använder Igor sina kunskaper och erfarenheter inom hälsa, idrott och fysiologi till att hjälpa Wellbes kunder att hitta de tjänster som bäst  tillgodoser deras behov.

Branka Kuzmanović

styrelseledamot

Efter 20 års erfarenhet på bankkontor (finansdepartementet och corporate banking), arbetar Branka som kommunikationskonsult och strateg för kroatiska banker och företag, och även som HR-specialist inom rekrytering av företagsledare.

Branka har ett brett nätverk inom internationella företagsgrupper i både Kroatien och internationellt. År 2012 jobbade Branka som vikarierande chef för en internationell konsultfirma för företag i Riga i Lettland. Hon har i flera varit hon medlem i bolagstyrelsen för två stora turistföretag i Istrien och Kvarner, samt en internationell mäklarfond, utvecklad i Kroatien.

Elizabeta Glasnović Raguž

Elizabeta Glasnović Raguž

kundsupport

Min yrkeskarriär började som reseledare i Kroatien 1978 på ön Hvar och Brač. Jag ville bidra till att människor, mina svenska vänner och bekanta, upptäckte varandra och något nytt tillsammans: Kroatien, det kroatiska språket, kroatisk kultur och litteratur. Kroatien har mycket att erbjuda , mer än bara sol och det oändliga azurblå havet.

Kreativitet, kul och kroatiskt – att förena dessa tre ord var min dröm när företaget Kroativa grundades 2008. Idag samarbetar Kroativa med Wellbe, hälsovårdsföretaget som grundats i Sverige av kroater.

För mer information om Wellbe eller våra hälsovårdspaket kan ni kontakta mig, Elizabeta Glasnović Raguž – jag hjälper er med alla era frågor och funderingar!

Telefon: + 46 70 636 41 37

E-post: elizabeta@wellbeskandi.se

Kontakta oss!