Ramiza on Wellbe

Rekommendationsbrev ifrån Ramiza

Det här är mitt brev, eller kanske rättare sagt min utvärdering efter fyra, väl spenderade veckor I Opatija,

Direkt, från första kontakten med Wellbe, kände jag att jag kommit till rätt ställe, med kompetent personal som vet vad de sysslar med.

Det var mitt andra besök I Opatija och jag talar från hjärtat när jag säger att jag blev lika hänförd som första gången. Opatija är en riktig adriatisk pärla. Många kallar det för adriatiska Rivieran, vilket jag helt håller med om.

Priserna I Opatija är mycket låga och attraktiva. Dessutom finns det en vacker natur runt staden. Och det är kort resväg till manga andra intressanta platser och öar runt bukten.

Den trevliga personalen ifrån Villa Dubrava, där jag bodde, gjorde allt för att få mig att slappna av och känna mig som hemma. Jag vill även nämna personalen som städar villan, som är väldigt vackert dekorerad, och köks- och restaurangpersonalen som lagade den frestande, smakrika maten som serverades efter den dagliga träningen.

Här fanns också möjlighet att simma I varmvattenpoolen, vilket gav en känsla av total avslappning. Träningspersonalen var också mycket professionella. De har lång erfarenhet och de lotsade mig försiktigt genom alla olika krävande övningar. Jag kände verkligen att personalen har full koll på läget.

Mina problem, som var anledningen till att jag åkte till Opatija, försvann nästan helt och hållet. Det känns nästan för bra för att vara sant!

Jag är tacksam mot hela Wellbe, för de små och stora problem de har hjälpt mig med på vägen. Jag har alltid blivit väl omhändertagen och fått uppmärksamhet och professionell hjälp precis när jag behövde det.

Det räcker inte att saga att jag hade en bra upplevelse, det var mer än så – en fantastisk rehabilitation I Thalassotherapia Opatija.

Kontakta oss!