Estetiska hudbehandlingar

“Wellbe – god hälsa lika enkelt som en semester”

Möjligheten att ha ett attraktivt, självsäkert och fräscht leende och en slät och avspänd hud, oavsett ålder, är inget att förringa – särskilt inte om det kan göras till rimligt pris på en veckas semester eller bara en långhelg undan vardagens rutiner.

Oavsett vilka skäl du har för att ta det första steget mot en estetisk förbättring – från en önskan om att se lika ung ut som du känner dig, till att förhindra de förändringar som åren medför – så kommer ett förbättrat utseende att stärka din självkänsla och framgång på det personliga och yrkesmässiga planet.

Processen börjar med att en specialist inom estetisk hudbehandling (dermatologi) från en av de certifierade, högkvalitativa kliniker som är partners i vårt team, undersöker din hud. Beroende på ålder, hälsotillstånd och motivation rekommenderar de en av följande behandlingar:

Boka tid!

Utfyllnader (Juvederm®; Restylane®; Teosyal®)

Fyllnader baserade på hyaluronsyra är gel som injiceras för att släta ut rynkor och ärr och för att skapa konturer i ansiktet. Våra läkare använder olika fyllnadsprodukter för att behandla ålderstecken och för justeringar, särskilt i ansiktets nedre halva: från vecken mellan näsa och mungipa till vertikala veck vid läpparna, rynkor kring munnen och för att motverka tunna läppar. Behandlingarna kan också användas för att ge kinderna ökad volym. Så fort de första rynkorna blir synliga kan fyllningarna kompletteras ungefär en gång per år för att du ska behålla ditt ungdomliga utseende och din attraktiva ansiktsform så länge som möjligt.

Botox®

Botoxbehandlingar är enkla och icke-kirurgiska ingrepp som utförs av läkare. En korrekt och noggrant uppmätt mängd av ämnet injicieras under huden på de områden där du vill förebygga uppkomsten av, ta bort eller minska rynkor. Injektionen med botulinumtoxin A förhindrar muskelns sammandragningar och därmed de ansiktsuttryck som påverkar processen då rynkor bildas. Behandlingen är enkel, smärtfri och tar bara några minuter. Behandlingsresultatet är dock inte beständigt; effekten håller normalt i sig under fyra till sex månader.

Silhouette Soft®

Silhouette Soft är en ny dubbelverkande teknik där ansiktet lyfts och föryngras med hjälp av dubbelverkande reabsorberande trådar av polymjöklsyra (PLA). Behandlingen är intressant för patienter som vill ha ett tydligt lyft utan kirurgiska ingrepp och passar både män och kvinnor som vill föryngra sitt utseende. Silhouette Soft är idealiskt för att korrigera ålderstecken runt näsa och mun, ansiktslinjer och kinder. Resultatet håller i sig 12‑18 månader.

Kontakta oss!