Förebyggande hälsovård

Förebyggande insatser är hälsans väktare!

 • Snabba resultat från hälsoundersökningar
 • Helhetssyn med genuint intresse för ditt välmående
 • Synpunkter från andra eller tredje part (second opinion) inom särskilt intressanta områden
 • Total sekretess kring undersökningsresultat
 • Skräddarsytt paket för dina individuella behov
 • Omfattande och återkommande hälsokontroller för ledning och medarbetare

Hälsoundersökning

 • Bibehåll din hälsa och njut av livet såsom det är menat. Wellbe erbjuder en stort antal erfarna specialister inom sjukvård i de certifierade poliklinikerna, med de bästa specialisterna och kundbemötande i världsklass.
 • I dagens stressiga tillvaro kan hälsan påverkas negativt på många sätt – regulära, förebyggande hälsokontroller är ett perfekt sätt att få veta att allting står rätt till.
 • Utöver vårt standardutbud för hälsokontroller, så förser vi dig med diagnostisk och målsättning enligt dina individuella krav och önskningar.

 • Du bor i ett närliggande hotell eller i en privat lägenhet, allt efter dina önskemål.
 • Ta med din familj eller dina vänner för att komplettera gruppresan. Tillsammans med våra lokala partners erbjuder vi ett brett urval av intressanta turistupplevelser – kultur, sport och gastronomiska program.
Boka möte nu!

Hjärtstatus

Här gör vi en grundläggande kontroll av hjärtats status. Efter ett standardtest går vi igenom resultatet tillsammans med en specialistläkare som tolkar resultatet. Rekommendationer lämnas på begäran.

Granskning av kärlen

Det är viktigt att kontrollera kärlen. Med dagens nya teknik kan många tidiga tecken på åldrande hanteras med justeringar av livsstil och effektiva läkemedel. Detta är något som ofta förbises i vanlig vård där tiden är alltför knapp.

Hälsoundersökning för män

Det är bättre att vara proaktiv med hälsan istället för att vänta tills något går galet. Det finns medicinska tester designade speciellt för män, ifrån en tidig ålder till 20-30 årsåldern även mogen och seniorålder. Det är aldrig för tidigt eller för sent att ta hand om dig själv.

Hälsoundersökning

Hälsoundersökning för kvinnor

Regulära förebyggande hälsokontroller hjälper dig att behålla hälsan och få sinnesro. Dessa undersökningar är väl organiserade och sker med fokus på individuella utformade behandlingar, anpassade efter dina behov.
Varför inte ta detta steg under en lång weekend, med familj och vänner, i en väl ansedd klinik som du kan lita på inom vårt nätverk?

Undersökningen äger rum privat och diskret.

Hälsoundersökning
Fler hälsoundersökningar

Förebyggande diabetes undersökning eller statusundersökning

Diabetes är vanligare än vad många tror. Runt tio procent av världens befolkning är drabbad. Undersökning av detta görs av den specialicerade servicepersonalen hos den poliklinik i Zagreb som vi samarbetar med.
Det kan vara en god idé att besöka en specialist för att kontrollera din status i detta avseende samt att få specifik rådgivning för din personliga diet och livsstil.
Samtidigt kan du genomgå en djupgående kardiologisk undersökning eftersom dessa ofta går hand i hand. Hos oss arbetar specialister som diabetologer och kardiologer tillsammans i den ansedda polikliniken i Zagreb.
Vi har även en en tryckkammare som används för sårvård när det gäller diabetisk fot, Kontakta oss för ytterligare detaljer.

Omfattande diabetes screening (preventiv eller undersökning)

 • Den första undersökningen utförd utav diabetolog, OGTT, specialistråd och terapi
 • Grundläggande laboratorietest (HbA1c, lipid program, kreatinin, AST, ALT, urin, alb/kreat, eGFR)
 • Kardiologisk undersökning: ECG + ergometri (stress-test) samt hjärt-färg och doppler. Dopplertest på ben och nacke.

Kontroll av hud

Det börjar med att en dermatolog kontrollerar och undersöker huden med hjälp av ett dermatoskop. Primärvårdsläkare är inte hudspecialister, så kompromissa inte. Vissa melanomer är svåra att skilja ifrån vanliga födelsemärken.
Rådfråga en specialist. Ett patologiskt test genomförs när födelsemärken upptäcks.
Dermatologer ifrån våra partnerkliniker i Zagreb eller Rijeka kommer sedan att undersöka fallet samt göra intervjuer för att få bäst förståelse för patientens olika önskemål och preferenser.

Vi erbjuder kompletterande behandlingart, inklusive borttagning av födelsemärken eller yttre skador, ärrkorrektion samt laserföryngring, fillers och andra diskreta behandlingar mot åldrande.

Kontakta oss!