Tandvård vid medelhavet

Tandvård vid medelhavet

Prisvärd specialistvård med lång tradition inom oral hälsa

  • Tandläkare specialiserade på implantat med mer än 20 års erfarenhet.
  • Garanti på tandvård – från två år till livslång garanti.
  • Våra utvalda tandläkare i samarbete med din tandläkare hemma, framförallt kring förberedelser och viss uppföljning.

Tandvården är mycket välutvecklat i Kroatien, med de ledande utövarna i Istrien och Kvarner. Odontologiska fakulteten i Rijeka och Zagreb är ett centrum för utbildning, forskning och utveckling, med ett antal skickliga tandläkare och specialister som använder de senaste behandlingarna i sin dagliga praktik.

Boka tid!

Vi är stolta att kunna erbjuda ett antal framgångsrika och ansedda tandvårdskliniker som är välkända både lokalt och internationellt. Och som trots det kan hålla en mycket rimlig prisnivå. De har under många år rekommenderats vidare av sina patienter lokalt, och är nu också ledande i den växande internationella tandvårdsbranschen i Kroatien. Alla våra tandvårdsteam arbetar kontinuerligt med vidareutbildning och -utveckling av såväl kunskap och metoder, vilket också inkluderar deras redan toppmoderna utrustning.

Vi har valt ut ett antal skickliga tandläkare som vi jobbat med i många år och som också bland sina kollegor är erkänt kunniga. I urvalet fokuserade vi på deras erfarenhet och flexibilitet för kundens individuella behov. Våra tandläkare har extremt god rutin på behandlingarna på grund av sitt omfattande patientunderlag och var och en av dem har mer än två decenniers erfarenhet och kontinuerlig vidareutbildning. De är specialiserade och har omfattande erfarenhet inom bland annat implantat, munkirurgi, kosmetisk tandvård, kvalificerade rotbehandlingar och protetik.

Förberedelserna för behandlingarna samordnas av oss, antingen genom att du tillhandahåller de journalhandlingar och bilder som behövs eller genom att vi kontaktar din tandläkare hemma för diskussion och utbyte av sådana dokument. Eftervården är säkerställd och kommer att förklaras noggrant för dig innan behandlingen startar.

Med oss har du möjlighet att välja mellan ett flertal erfarna tandläkare på olika platser i Istrien och Kvarner i Kroatien. Vårt mål är att erbjuda dig förstklassig tandvård i kombination med en härlig vistelse här och dessutom gärna någon ytterligare upplevelse, till exempel inom kultur, sport och självklart våra gastronomiska läckerheter. Valet är ditt!

Kontakta oss!